Inregistrare!

‘’Un vis nu devine o realitate datorită magiei; necesită efort, determinare și muncă asiduă’’

SNF-113-1536×1536

Inregistreaza-te cu FlexOnYou:

Suntem aici pentru tine, ne dorim sa vedem ca obiectivele tale se implinesc. Cu o ampla experienta in domeniul resurselor umane recruiterii nostrii te vor ajuta in creerea cv-ului, sfaturi utile si pregatirea ta pentru interviu dar nu numai, te intelegem ca iti este greu sa fi intr-o tara noua de aceea echipa FlexOnYou  va fi in contact cu tine pe toata perioada activitatii tale pentru a-ti oferii sprijinul necesar.

Inregistreaza-te!

Te-ai uitat peste job-urile noastre , dar nu ai găsit un post potrivit? Este ok! Înregistreaza-te cu noi folosind formularul de mai jos și te vom contacta pentru o scurtă discuție despre experiența ta, unde te vezi în viitor și ce tip de job cauti. Odată ce îți cunoștem experiența de lucru și preferintele tale, te vom ajuta să găsești job-ul perfect pentru tine.

Inregistreaza-te

Inregistreaza-te cu FlexOnYou spune-ne experienta si calitatile tale si ce job iti cauti.
Recruiterii nostrii vor verifica cu atentie aplicatia ta si te vor contacta cat mai curand posibil!

Sa facem cunoastinta!

Pe parcursul intalnirii noastre vom dorii sa te cunoastem mai bine si sa evidentiem ambitiile tale.
Ne bucuram sa cautam impreuna posibilitatile alaturi de FlexOnYou si de Partenerii nostri.

Obiective

In urma introducerii listam impreuna dorintele si golurile tale. In modul acesta putem intelege mai detaliat unde te vezi sau la ce nivel iti doresti sa ajungi in cariera ta putand astfel sa iti gasim pozitia potrivita pentru tine.

Formular de inscriere

Inregistreaza-te completand campurile de mai jos si vei fi contactat de catre recruiterii nostri cat mai curand! (Register with us by completing the below spaces and one of our recruiters will contact you as soon as possible!)

"*" indicates required fields

Numele complet:*
MM slash DD slash YYYY
Untitled*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.