Disclaimer

E-mail

Continutul e-mailurilor trimise de FlexOnYou sunt adresate catre destinatarul mesajeloriar acestea sunt confidentiale . Nu este permis distribuirea, publicarea, multiplicarea, și/sau divulgarea acestor informații către terțe părți. Ati primit dintr-o eroare un e-mail de la FlexOnYou, vă rugăm să contactați imediat expeditorul răspunzând la e-mailul respectiv. Vă rugăm să ștergeți e-mailul respectiv și să nu comunicați nimănui conținutul acestuia. FlexOnYou nu își asumă nicio răspundere pentru transmiterea, incomplete,incorecta sau la momentul nepotrivit a conținutului unui e-mail trimis și nici pentru viruși transmiși prin intermediul e-mailului.

Site-ul web

Site-ul  FlexOnYou este într-un permanent proces de dezvoltare. In ciuda eforturilor depuse de FlexOnYou zi de zi pentru a mentine structura site-ului este posibil ca informatiile publicate aici sa fie incomplete sau incorecte.

Dacă aveți observații, întrebări  sau sugestii cu privire la conținutul site-ului FlexOnYou, ni le puteți transmite pe adresa recruitment@flexonyou.nl. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care considerați că site-ul este incomplet sau conține erori.

FlexOnYou nu poate garanta că informațiile de pe acest site sunt adecvate scopului în care consultați dvs. informațiile respective. FlexOnYou nu își asumă nicio răspundere pentru nicio daună directă sau indirectă, indiferent de natura acesteia, care decurge din sau are legătură cu utilizarea acestui site sau cu imposibilitatea temporară de a consulta acest site. Compania FlexOnYou nu este răspunzătoare nici pentru daune directe sau indirecte produse ca urmare a utilizării unor informații dobândite prin intermediul acestui site.